Bestellen

ADH Sportfotografie covert vele (top)sportevenementen. Via dit online fotoarchief kunt u foto's downloaden. Dit fotoarchief is tevens klaar voor mobiele devices. Om een zo groot mogelijk aanbod te vertegenwoordigen, worden foto's geüpload tijdens elk sportevenement of direct na de wedstrijd die wij coveren, exclusief en uiterst actueel. U kunt bij ons ook terecht voor een fotoverzoek of een opdracht.
 

Download opties

1. Media downloaden een Origineel met een licentie: Editorial use.  Dat kan met een download met de Tarief calculator* bij de foto of direct en onbeperkt met een download-account.**
 
2. Particulieren downloaden een lage resolutie foto met een licentie: Particulier gebruik. De foto is uitsluitend bestemd voor privé gebruik en mag niet beschikbaar gesteld worden aan de media.
 
De download wordt via de 'Winkelwagen' afgehandeld. Betalen kan met iDEAL of via bankoverschrijving.
Media met een download-account ontvangen een Sales Rapport en betalen de factuur binnen 30 dagen.

Om te kunnen downloaden moet u een inlog account hebben. Nog geen login? Registreer u dan eenmalig voor een inlog account. Wij raden u aan 'Gebruikers Info' te lezen.
 
Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen heeft.
 
 

*Met de 'Tarief calculator' wordt de prijs voor de licentie bepaald door uw opgave van het soort gebruik, formaat, circulatie, tijdsduur en regio.
** Download-account wil zeggen dat u direct en onbeperkt kunt downloaden zonder de 'Tarief Calculator'. De downloads worden eens per maand aan u gefactureerd tegen een vooraf overeengekomen prijs. Download-account is alleen bestemd voor zakelijke relaties zoals Media, sportclubs of sportfederaties.

ADH Sportfotografie  |  Postbus 109  |  3900AC  Veenendaal  |  NL  |  KvK 30250612  |  info@sport-photography.eu