Search:   Uitgebreid zoeken
Bestellen

ADH Sportfotografie covert vele (top)sportevenementen. Via dit online fotoarchief kunt u foto's downloaden. Ons fotoarchief is tevens klaar voor mobiele devices. Om een zo groot mogelijk aanbod te vertegenwoordigen, worden foto's geüpload tijdens elk sportevenement of direct na de wedstrijd die wij coveren, exclusief en uiterst actueel. U kunt bij ons ook terecht met een fotoverzoek/opdracht.
 

Download opties

1. Media downloaden een 'Origineel' met een licentie: Editorial use.  Dat kan met een enkele download via de 'Tarief calculator'* of direct en onbeperkt met een download-account.**
 
2. Particulieren downloaden een 'Web-Res' of een 'Low-Res' foto met een licentie: Particulier gebruik. Dit is uitsluitend bestemd voor privé gebruik en mag niet beschikbaar gesteld worden aan de media.
 
De download wordt via de 'Winkelwagen' afgehandeld. Betalen kan met iDEAL of via bankoverschrijving. Media met een download-account betalen na facturering.

Om te kunnen downloaden moet u ingelogd zijn. Nog geen login? Registreer u dan eenmalig voor een inlog account.
Wij raden u aan 'Gebruikers Info' te lezen.
 
Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen heeft.
 

*Met de 'Tarief calculator' wordt de licentie en prijs bepaald door opgave van het soort gebruik, formaat, circulatie, tijdsduur en regio.
** Download-account wil zeggen dat u direct en onbeperkt kunt downloaden zonder de 'Tarief Calculator'. De downloads worden eens per maand aan u gefactureerd tegen een vast overeengekomen prijs. Download-account is alleen bestemd voor zakelijke relaties zoals Media.

ADH Sportfotografie  |  Postbus 109  |  3900AC  Veenendaal  |  NL  |  KvK 30250612  |  info@sport-photography.eu
 
Privacybeleid  |  Gebruik van Foto's